Örülök, hogy itt jársz! Ebben a Blogban NÉHA trágár szavakat fogsz olvasni...Minden PÉNTEKEN jön az új bejegyzés, de ha minden jól megy és sokan leszünk akkor lehet akár többször is!

2015. március 29., vasárnap

#1 Blog kritika: I'm Goddess

Katt.♥ 
Design
Háttér: ✔Tetszik, hogy nem választott valami csili-vilis hátteret!
Fejléc: ✔wow nekem bejön!
Színek: ✔
Tartalma
A történet egy lányról szól, kinek kódneve Hawk. Hercegnőnek született, de nem akart hozzámenni egy idegenhez, ezért megszökött. Csatlakozott a S.H.I.E.L.D.-hez ahol mindenféle feladatokat kell teljesítenie.
Tele van meg nem magyarázott történésekkel, amiket (gondolom én) a későbbi részekben tudhatunk meg!
Nem az én stílusom ez a szuperhősös Blog, de kifejezetten megragadt a figyelmem. A részek szerintem túl hosszúak, amivel nem is lenne semmi baj, de mire elolvastam az első részt másnap elfelejtettem, hogy miről szól! Ha 1-2 bekezdéssel rövidebb és csattanó szerű lenne a vége, lehet, hogy többen is olvasnák (nem arra értem, hogy ez miatt nincs sok követőd, pedig az a 38 dicséretre méltó!) Az jó, hogy részletesen leírtad a bútorok,szobák vagy "önmagad" kinézetét, de néha olyan hosszadalmas, hogy azt sem tudom már, hogy miről van szó! Egyszer-kétszer találtam helyesírási hibát, de nem olyan eget rengetően sokat, ezekre figyelj! :)
Rendszeressége
1.rész megjelenése: 2014.nov.20.
2.rész megjelenése: 2014.dec.1.
3.rész megjelenése: 2014.dec.14.
4.rész megjelenése: 2014.dec.23.
5.rész megjelenése: 2015.jan.5.
6.rész megjelenése: 2015.jan. 19.
7.rész megjelenése: 2015.márc.16.
10.,13.,9.,13.,14. és 56 napot kellett várni. Mindenki döntse el, hogy mennyit szeretne várni egy Blogra, ebbe nem tudok belekötni :D!
Kiknek ajánlom?
Főként azoknak, akik szeretik a hosszú,szuperhősös Blogokat. Ha valaki most kezdené el, ne hátráljon meg ha esetleg nem tartja izgalmasnak! Bevallom számomra nem volt izgalmas, de ahogy folytattam megtetszett.
Valahogy egy másik világba visz el, amit nem ismerek, de most volt rá alkalmam!
-V

6 megjegyzés:

  1. ember... először inkább próbáld meg megérteni a történetet... szuperhősös... ez komoly???? :""DDD
    és ha már itt tartunk... nem is tudom, hogy mondjam el hogy a magadfajta muglik is megértsék, de... huhh... ez nehéz lesz... de próbálj meg figyelni..HOGY A FASZOMBA NEM ESHETETT LE HOGY A FŐSZEREPLŐ EGY ISTENNŐ???
    és egyébként is... ha már kritikablogot vezetsz, legalább a kinézetedet rendesen megcsinálhatnád...most kajak... mi ez a fejléc??? kifolyik bazdmeg a szemem olyan pixeles...és bazdmeg... neki legalább vannak olvasói, akiknek megéri várni a történetre... és a "te kis kiváncsijaid" közel sincsenek annyian, mint az ő feliratkozói... szóval én a helyedben nem is folytatnám :""D
    csók,
    -D.x.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem értek veled egyet! ;) pixeles? kifolyik a szemed? hova köpjek...? :* Kritikát írok ezért pont lenyalhatod a monitort, a követőkkel együtt! Hol érdekelnek az ő olvasói? :D elmondta amit elkellet szóval megérdemli azt a sok követőt! Menj igyál sósavat de várj elmagyarázom az olyan értelmileg alulmaradottnak,mint te....na várj... bazdmeg.... folytatom :) Nehogy már azt hidd megijedek! xD Folytatom, már csak azért is, hogy felbasszalak! Élvezz 1D-re, ne ezt olvasd...

      Törlés
    2. Huhúúú valaki bekeményít csak nehogy a végén megijedjek cucavirág :DD ajánlanék egy magyar helyesírás szabályait, mert az "elkellet" nem éppen egy blogger keze munkáját dicsérő kifejezés ;) Szívecském, ameddig nem tudsz valami értékelhetőt letenni az asztalra (mert ez a blog korántsem értékelhető és) addig szerintem meg se szólalj... hogy is mondjam, én nem kritizálnám mások munkáját, ameddig az enyém szar.. és, ha megengeded, átvenném egy röpke percre a stílusod: nem tetszik az 1D? hova szarjak? Nyaljam le a monitort? Miért ne?! még mindig jobb érzés mint az összedobott szakszerűtlen kritikádat olvasni... Értelmileg alulmaradott lennék? Hmmm... nem is tudom, ki nem érti meg, hogy az emberek éppenséggel leszarják, mit ír a blogjába és csak azért tőle kérnek kritikát, mert minden jó blogger elfoglalt, mert időt fordít arra, hogy elolvassa a kritizálni kívánt blogot (ahogy látom, te legfeljebb 5 részt olvastál el Réka blogjából..), így hát a "ha nincs ló, jó a szamár is" elv alapján betérnek hozzád... Amúgy nem tudom minek szaporítsam a szót... attól hogy leírom a véleményem, te ugyanúgy szar kritikus és blogger maradsz... szóval ennyit erről :DD
      Csók
      -D.x.

      Törlés
    3. o.O nincs mit mondanom! xD nem unjátok, hogy egyfolytában a helyesírási hibákon próbáltok "támadni"? :"D Imádom <3 mi a f*sz az a cucavirág? xD ilyen szó nincs!! x""D Csak röhögni tudok. ööö nem húzta alá azt, hogy 'elkellet' oh shit, girl :D nehéz esetek vagytok ti... Ja és, hogy átvegyem egy röpke percre a stílusod:
      Szupcsi Blogcsis Csajszimajszi voltam Puszcsika a pofcsidra (jó nem így írtad, de a csók mellett ez ugyan olyan szánalmas valld be! :DD)

      Törlés
  2. Egy jó blogger tudja, hogy a Blogger.com-féle helyesírás-ellenőrzőben nem szabad bízni. És egyébként is, egy jó blog alapja a jó helyesírás... én sírva tépném ki a hajam, ha ilyen munkákat adnék ki a kezemből. Angyalbögyörőm, a "csók" fölé kilométeres magasságokban tornyosul ez a cuki nyelvezetes szarság a szánalmassági skálán :*

    VálaszTörlés
  3. Te még itt? :D Mik ezek a becézések... először cuca virág majd angyal bögyörőm... GTFO és zárjuk már le xd

    VálaszTörlés